Facebook
Facebook Ceneo
Jak to działa?

Polityka prywatności

Gromadzenie danych osobowych

www.prezentzycia.pl zapewnia, że wszystkie dane osobowe udostępnione przez Państwa w trakcie procedur rejestracji chronione są zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych. www.prezentzycia.pll zapewnia wszystkich Użytkowników, że pozostaną anonimowi przez cały czas korzystania ze stron portalu. Przekazywane dane osobowe wykorzystywane są w związku z procedurą zakupu, rezerwacji i realizacji prezentu.

Wypełnienie formularza zamówienia oznacza zgodę Użytkownika na przetwarzanie jego danych osobowych. Każdemu z Państwa przysługuje prawo wglądu i dokonania zmian w podanych przez siebie danych.

Udostępnianie informacji ("Cookies")

Przez cały czas korzystania z zasobów naszego sklepu pozostają Państwo anonimowi. Zbierane są jedynie informacje o charakterze statystycznym. Do tego celu www.prezentzycia.pl może wykorzystywać mechanizm "Cookies". Pliki ”Cookies” są plikami tekstowymi zapisanymi na komputerze Użytkownika. Pozwalają one witrynie internetowej na poprawne wyświetlenie informacji jak również na rozpoznawanie stałych użytkowników. Pliki "Cookies" nie zawierają żadnych danych osobowych oraz nie powodują uszkodzenia Państwa komputerów.

Zmiana/aktualizacja danych osobowych

Zmiany lub aktualizacji można dokonać po zalogowaniu się do systemu i wybraniu odpowiedniej opcji w menu jak również przez wysłanie odpowiedniej wiadomości e-mail na adres kontakt@prezentzycia.pl. Danych użytych do zakupu oferty turystycznej nie można zmienić ani usunąć, gdyż są one częścią rachunku lub faktury. Danych zbieranych automatycznie również nie da się zmienić lub usunąć.

Zmiany naszej polityki prywatności

Zastrzegamy sobie prawo do zmiany powyższej Polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej Polityki prywatności na tej stronie.

Newsletter

Informacje o nowościach, konkursach i promocjach. Dostęp do ofert dedykowanych. Regularnie kody rabatowe.
Biuro: ul. Zygmunta Starego 1/3, 44-100 Gliwice
tel. 32 307 13 31, 530 219 808, email: kontakt@prezentzycia.pl
NIP: 6312608223

Płatności obsługuje:

Payu.pl
eCard